Accon

Accon Group är den ledande leverantören av bulkemballage till industri inom Norden. Med över 30 års erfarenhet, har Accons huvudfokus alltid varit på att vara en tillförlitlig affärspartner som erbjuder intelligenta emballagelösningar.  

Vi erbjuder lösningar, tjänster och produkter för en lång skara industrier som t.ex. närings-, lantbruks-, läkemedels-, miljö och återvinningsindustrin samt för logistik och transport. Med kvalitet i fokus, erbjuder Accon sina kunder innovativa och hållbara lösningar.

Vår slogan "We can handle it” refererar till kärnan i Accons verksamhet; att kunna erbjuda kvalitetssäkrade och hållbara lösningar med ett fokus på långsiktiga kundförhållanden. Vi tror, att bara vid att kombinera ekonomisk växt med ett fokus på miljö- och samhällstänk, kan vi uppnå ett hållbart sätt att göra affärer på.

Accons servicekoncept bygger på kundrådgivning genom alla led; före under och efter slutförandet av ett projekt. Genom noggrant arbete säkrar våra erfarna projektledare att just ditt företag får den optimala lösningen.

Vårt fokus ligger på Norden, vi har kontor i alla dom nordiska länderna och produktionsfaciliteter i Finland och Estland. Accons globala fotavtryck gör det möjligt för oss att följa våra kunders verksamhet, antingen direkt eller via våra samarbetspartners. Idag är Accon ett framgångsrikt internationellt företag som erbjuder ledande förpackningslösningar för organisationer och industrier.

 

Accon i Sverige är delad i två systerföretag, båda är en del av Accon Group.

Accon AB ligger i Lomma och Accon SRS AB i Karlstad.  

 

Accon AB kan erbjuda sina kunder kompletta förpackningslösningar med allt från idé till en färdig produkt.  Vi anser att vi ska kunna tillgodose alla kunder en service där vi erbjuder förpackningslösningar för både stora som små företag. Många av våra produkter är skräddarsydda till våra kunder och har specialmått och företagstryck. Vi har byggt upp vår service på att hålla våra kunders produkter på lager för avrop. Vi har goda lagerutrymmen där vi kan förvara våra kunders emballage på ett tryggt och säkert sätt. Accon Group tillverkar storsäckar och våra produktionsfaciliteter ligger i Finland och Estland. Vi har också produktion av storsäckar i Asien och i Europa och vi kan tillverka alla typer av storsäckar.

 

Accon SRS ABs ambition är att med hjälp av lång erfarenhet och gediget branschkunnande, arbeta fram enkla, rationella, godkända produkter och systemlösningar för lagring, hantering och transport. Vi har ett produktsortiment som vänder sig till återvinningsindustrin, renhållningsbolag, gjuterier och ett flertal övriga industrier. Vi har även ett stort sortiment av behållare, kärl och plastpallar anpassade för livsmedelsföretag. 
Accon SRS AB arbetar utan mellanhänder och lagerför standardprodukter i Karlstad för att tillgodose kunders behov av korta leveranstider. På så vis kan man även kundanpassa behållare med olika färger och tillbehör efter önskemål.

 

        

Vi informerar om att Accon äger rätten till alt material (bild/text/video) som presenteras på hemsidan. Vänligen kontakta oss om du vill använda något av vårt material.

Telefon:  +47 333 59300

We can handle it

Köpsvillkor Accon Group AS

Accon vill säkerställa kundtillfredsställelse och våra köpsvillkor följer lagen.

Läs mer
Accon Customer support

Integritetspolicy GDPR

Skyddet för dina personuppgifter är viktigt för oss på Accon i Sverige.

I integritetspolicyn kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har beträffande personuppgifter.

Läs mer
We can handle it

Kvalitet och miljö

Accons kvalitetsstyrningssystem har blivit tilldelat ISO 9001 : 2015 certifikat för design, utveckling, marknadsföring, tillverkning och handel med storsäckar, pappers- och plastsäckar samt andra typer av plastprodukter.

Läs mer om kvalitet och miljö hos Accon!
_MG_7872-Edit (2)

Sponsring

Accon AB sponsrar idrotten i vårt område. Syftet är att stötta idrotten och att hjälpa ungdomarna till en meningsfull fritid.

Läs mer