informasjon om accon bærekraft

HÅLLBARHETSRAPPORT 2022

Förändra för en grönare framtid!

Vi är glada över att meddela att Accon har publicerat sin hållbarhetsrapport för år 2022. Denna rapport fungerar som ett bevis på vårt engagemang för hållbarhet och återspeglar våra pågående ansträngningar för att integrera miljömässiga, sociala och styrande praxis i vår affärsverksamhet.

Rapporten visar vårt engagemang för att verka som en ansvarsfull företagsmedborgare, driven av vår önskan att skapa en positiv inverkan och bidra till en mer hållbar framtid. Att dela med oss av våra hållbarhetsprestationer och mål kan inspirera andra att följa med oss på denna avgörande resa mot en mer hållbar och inkluderande värld. Välkommen att ta del av vår hållbarhetsrapport för 2022 där du kan lära dig mer om våra prestationer, utmaningar och de steg vi tar för att främja vår agenda för hållbarhet. Tillsammans kan vi göra skillnad och bygga en bättre framtid för kommande generationer.

Några höjdpunkter från rapporten:

  • Accon Greentech AB är ett företag i Accon Group. De fokuserar på att återvinna de produkter. Accon tillhandahåller sina kunder, och prioriterar innovation och produktutveckling för att säkerställa hållbara lösningar inom branschen.
  • Vi strävar efter att få en heltäckande förståelse för vår verksamhets miljöpåverkan genom att använda etablerade och respekterade bedömningssystem. Genom detta tillvägagångssätt, kan  vi förse våra kunder med ”livscykelrapporter” för våra produkter, vilket ger dem en transparent och detaljerad översikt över deras miljöavtryck.

 Ladda ner vår hållbarhetsrapport här: